Vračar - Kalenić pijaca - 1.5

Šifra nekretnine : 20688

Prodaja 117.000 € - Stan
36.00 m21.5 SobeTA III/IV  Štampaj
Lokacija: Kalenić pijaca Ulica: Njegoševa Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1960 

Retko u ponudi!
Izvorno 1.0, mogućnost adaptacije u 1.5, dvostran, veliki prozor u kupatilu.
Iznad stana tavanski prostor.
Uknjižen i odmah useljiv. Nema lift. Visina plafona 3m.
Veliki podrum.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Tavan
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Hram - 1.5

1.5 | 37m2 | 73.000 €
U urednom dvorištu u mirnom i lepom delu Vračara, stan u niskom prizemlju za sređivanje. Poseduje dve odvojene prostorije sa kuhinjom i garderoberom. Idealan za izdavanje. Mapa prikazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - 2.0

2.0 | 58m2 | 225.000 €
Stan se nalazi u novoj zgradi useljena decembar 2023. Prvoklasna stolarija, parket, sanitarije, lux varijanta. Veliki dnevni boravak, ugradna kuhinja, open space varijanta, terasa, potrošnja po kalorimetrima. Parking mesto ispred zgrade. Mogućnost kupovine garažnog mesta u zgradi. Novogradnja sa SPA centrom, fitness. Stan se prodaje komplet opremljen novim nameštajem i tehnikom ili prazan po dogovoru. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Autokomanda - 3.0

3.0 | 86m2 | 300.000 €
Lep, potpuno renoviran stan u dobroj zgradi u najlepšem delu Južnog Bulevara u neposrednoj blizini parka, škole, vrtića, prodavnice, autobuskog stajališta i izlaza na auto - put. Stan je opremljen luksuznom stolarijom, ugradnim plakarima, kuhinjom, nameštajem i tehnikom. Prodaje se kompletno opremljen i namešten. U toku je upis parking mesta za svaki stan. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije