Vračar - Autokomanda - 3.0

Šifra nekretnine : 19111

Prodaja 300.000 € - Stan
86.00 m23.0 SobeCG IX/XII  Štampaj
Lokacija: Južni Bulevar Ulica: Južni Bulevar stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Lep, potpuno renoviran stan u dobroj zgradi u najlepšem delu Južnog Bulevara u neposrednoj blizini parka, škole, vrtića, prodavnice, autobuskog stajališta i izlaza na auto - put.
Stan je opremljen luksuznom stolarijom, ugradnim plakarima, kuhinjom, nameštajem i tehnikom.
Prodaje se kompletno opremljen i namešten.
U toku je upis parking mesta za svaki stan.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Hram Svetog Save - 4.0

4.0 | 105m2 | 350.000 €
Stan na Vračaru u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, na drugom spratu zgrade klasične dobre gradnje. Poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju, opremljenu kuhinju, ostavu, degažman, veliko predsoblje sa ugradnim plakarima, dve terase. Kupatila su velika i sređena, spavaće sobe prostrane, dvostrano orijentisan, svetao. Stan ima i pripadajući podrum. Takođe lep nezaklonjen pogled, parking mesta funkcionišu po dogovoru, a u neposrednoj blizini je moguće zakupiti garažno mesto. Funkcionalan i prijatan prostor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Crveni krst - 3.0

3.0 | 88m2 | 219.900 €
Stan se nalazi na Crvenom krstu, neposrednoj blizini Beogradskog dramskog pozorišta, u mirnoj ulici. Trosoban-ukupne površine 93m2, odnosno ukupne redukovane površine 88.34m2. Prostran, funkcionalan u izvornom održavanom stanju, sa velikom mogućnošću adaptacije. Prostorije: antre, prostran dnevni boravak, trpezarija (izlaz na terasu), soba (izlaz na lođu), kuhinja sa prirodnom ventilacijom, hodnikom izdvojen spavaći blok-dve sobe (iz obe sobe izlaz na terasu), kupatilo, toalet. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Vračar - Kalenić pijaca - 2.0

2.0 | 62m2 | 212.000 €
Prodaje se 2.0 stan u srcu Vračara, izvorno stanje stana, dvostran, 2 terase, prirodna ventilacija u kupatilu i ostavi. 3 od 4, nov lift u zgradi. Terase nisu ušle u kvadraturu 8.4m2.(građevinska površina 70m2). Visina plafona 3m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije