Mladenovac - Kovačevac - 215,94a

Šifra nekretnine : 20833

Prodaja 43.000 € - Njiva
215.94 ari Štampaj
Lokacija: Kovačevac 

Prodaje se zemljište u Mladenovcu, na teritoriji naselja Kovačevac.
Građevinsko zemljište se nalazi iza kuća u Lađevačkoj ulici i ima 48 ari.
Poljoprivredno zemljište ima ukupno 216 ari i nalazi se na nekoliko lokacija: U ulici Put za Ravnicu je parcela od 14 ari, a kod starog groblja ima 89 ari. Ka granici sa Smederevskom Palankom njive su površine 72 ara, a 40 ari je pod šumom.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Njiva-Prodaja

Pećinci - Šimanovci - 31.12a

31.12ari | 93.900 €
Plac u industrijskoj zoni Šimanovaca. Asvalt, voda, struja, okolo sve privredni subjekti. Plac širine 17m a dužine 184m. Postoji mogućnost kupovine i susednih parcela. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Pećinci - Šimanovci - 28.77a

28.77ari | 120.000 €
U industrijskoj zoni Šimanovaca prodaje se plac od 28ari sa malom kućom. Na placu je voda, struja, asvalt. Širine 22m a dužine 150m. Postoji mogućnost kupovine susednih placeva. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Njiva-Prodaja

Grocka - Begaljica - 3ha 24ara

324.77ari | 165.000 €
Prodaje se poljoprivredno zemljište u Begaljici površine 324 ara pod kajsijama u rodu i nektarinama. Protivgradne mreže su prekrile 1ha i 20 ari, uz plac je sistem za navodnjavanje, sam rezervoar u blizini. Put sa dve strane do ovog poljoprivrednog gazdinstva u Begaljici. Ova najzanimljivija grana privrede, pre svega ako je u pitanju izvoz, pruže velike šanse onima koji se bave voćarstvom. Uknjiženo, vlasništvo 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije