Pećinci - Industrijska zona Šimanovci, Thermo King - 120a

Šifra nekretnine : 20802

Prodaja 360.000 € - Plac
120.00 ari Štampaj
Lokacija: Šimanovci 

Prodaje se 120 ari uknjiženog zemljišta u industrijskoj zoni u Šimanovcima.
Izuzetno atraktivna lokacija, odmah pored glavnog puta u industrijskoj zoni, u blizini već izgrađenih privrednih objekata.
Prisutni infrastrukturni sadržaji, voda i struja.
Dimenzije placa 70m x 170m.
Širina fronta do ulice 70m.
Cena: 360.000eura
Preko puta predmetnog prodaje se zemljište iste površine i dimenzija.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Pećinci - Industrijska zona Šimanovci, Thermo King - 120a

120ari | 360.000 €
Prodaje se 120 ari uknjiženog zemljišta u industrijskoj zoni u Šimanovcima. Izuzetno atraktivna lokacija, odmah pored glavnog puta u industrijskoj zoni, u blizini već izgrađenih privrednih objekata. Prisutni infrastrukturni sadržaji, voda i struja. Dimenzije placa 70m x 170m. Širina fronta do ulice 70m. Cena: 360.000eura Preko puta predmetnog prodaje se zemljište iste površine i dimenzija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Pećinci - Šimanovci - 126.68a

126.68ari | 250.000 €
Odličan plac u Šimanovcima. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Pećinci - petlja Šimanovci - 230a

230ari | 1.250.000 €
Prodaje se izuzetno atraktivno zemljište u industrijskoj zoni Šimanovci, na 200 metara od petlje Šimanovci u pravcu naselja. Opremljeno svim potrebnim infrastrukturnim sadržajima, struja,voda,gas,trafo stanica. Poseduje projektnu dokumentaciju za gradnju privrednog objekta cca 14.000m². U neposrednoj blizini Don kafe i Dr. Oetkera. Površina: 230 ari. Dimenzije: 85m x 270m Cena: 1.250.000 eura Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije