Zemun - Zemun polje - 2.0

Šifra nekretnine : 19961

Prodaja 87.000 € - Stan
58.00 m22.0 SobeEG Visoko prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Zemun Polje Ulica: Burgerovih standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1974 

Stan odličnog rasporeda, trostran, u centru naselja, u blizini Doma zdravlja, prodavnica, škole, i linija gradskog prevoza. Visina prvog sprata.
Sastoji se od:predsoblja, dnevne sobe sa izlazom na terasu, trpezarije, spavaće sobe, kupatila sa prirodnom ventilacijom i kuhinje sa ekonomskom lođom.
U sobama je nova PVC stolarija i parket, kuhinja i kupatilo su u izvornom stanju.
Opremljen je radijatorima - etažno grejanje na čvrsta goriva, inverter klimom.
Zgrada je održavana, sa novom fasadom i lepim uređenim dvorištem.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zemun Polje - 2.5

2.5 | 49m2 | 92.000 €
Renoviran stan u mirnom kraju sa odličnim rasporedom u ovoj kvadraturi. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, dve spavaće sobe, od kojih jedna ima terasu, ostave i kupatila. Prodaje se prazan, ostaju kuhinjski elementi i klima. Uz stan ide gratis garaža. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Zemun Polje - 2.0

2.0 | 52m2 | 81.000 €
Predstavljamo vam stan u Zemun Polju u mirnom kraju, sa parking mestom. Dvosoban po strukturu, trostrano orijentisan sa mnogo zelenila pored zgrade. Poseduje dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, spavaću sobu i terasu. Pripadajući podrum prostran i suv. Očuvan izvorni stan sa uređenim ulazom i stepeništem. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Batajnica - 1.5

2.0 | 55m2 | 98.900 €
Lep stan na ulazu u Batajnicu u zgradi iz 1985.godine. Stan je kompletno renoviran. Prostorije: dnevna soba, kuhinja, trpezarija, predsoblje, spavaća soba, kupatilo i zastakljena lođa sa radijatorom. Stan za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije