Voždovac - Lekino brdo - stan sa garažom

Šifra nekretnine : 19728

Prodaja 184.900 € - Stan
48.00 m22.5 SobeEG I/III  Štampaj
Lokacija: Lekino Brdo Ulica: Braće Kovač novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Odličan 2.5, uknjižen 48m2 + 5m2 terasa koja nije ušla u kvadraturu.
Prodaje se sa parking mestom u garaži. Ulazak u garažu normalan(nije lift).

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Lekino Brdo - 2.5, garaža

2.5 | 81m2 | 155.000 €
Uknjižen dupleks (2.5-soban stan) na odličnoj lokaciji. Poseduje ulazni hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom koja je odvojena šankom, posebnu spavaću sobu i galeriju (18m2) kao i dve terase. Zgrada je lepo održavana, iz 2000 godine. Uz stan se prodaje garaža (18m2) i jedno garažno mesto ispred garaže u iznosu od 20.000e. Dobra lokacija. Odlična povezanost. Blizina Bulevara. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Trošarina - 2.5

2.5 | 66.89m2 | 228.000 €
Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan je dvorišno orijentisan, sa odgovarajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Trošarina - 2.5

2.5 | 71.13m2 | 230.000 €
Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan je dvorišno orijentisan, sa odgovrajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije