Zemun - Prvomajska - 3.0

Šifra nekretnine : 19621

Prodaja 164.900 € - Stan
70.00 m23.0 SobeVisoko prizemlje/IV  Štampaj
Lokacija: Gornji grad Ulica: Milana Uzelca Telefonskih linija: 1 

Prelep stan u izuzetno korektnom stanju u visokom prizemlju sa 2 velike spavaće sobe i ogromnom dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom. Ima i posebno garderober.
U blizini škola, vrtić, pijaca i ostale komercijalni objekti.
Stan za svaku preporuku.
Odličan i za poslovni prostor.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Gornji Grad - 2.5

2.5 | 69.45m2 | 173.625 €
U ponudi je useljiva zgrada, stambeno-poslovni objekat u Ugrinovačkoj ulici. Pozicija zgrade je u blizini svih potrebnih sadržaja, što je svrstava u atraktivne zgrade, na jednoj od najtraženijih lokacija u Zemunu. Stanovi su izgrađenbi najkvalitetnijim materijalima, opremljeni su prvoklasnom keramikom i sanitarijama, parketom. Cena je bez PDV-a. Kupac prvog stana ima pravo na povrat PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Gornji grad - 2.5

2.5 | 64m2 | 155.424 €
Odlična novogradnja! Kvalitetna gradnja, grejanje pomoću toplotnih pumpi. Cena+PDV i mogućnost povraćaja PDV-a za kupce prvog stana. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun - Prvomajska - 3.0

3.0 | 60m2 | 155.000 €
Stan u novogradnji, useljiv, kupovina od fizičkog lica, terase 13m2, nisu ušle u kvadraturu. Može na kredit, građevinska dozvola. 50m od Prvomajske ulice. Postoji mogućnost garažnog mesta, dvostran. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije