Surčin - Dobanovci - 106,91ari

Šifra nekretnine : 19593

Prodaja 381.000 € - Plac
106.91 ari Štampaj
Lokacija: Dobanovci 

Zemljište u Dobanovcima površine 10691m2, uknjiženo kao poljoprivredno zemljište, front 35m i 34m, izlazi na dve ulice.

Po informaciji o lokacijskim uslovima može da bude građevinska parcela, prema karti "planirana namena površina" zemljište se nalazi u zoni " Privredne delatnosti - potcelina A2 - privredni kompleks - ZAPAD".

Pravila uređenja i gradnje za privredne delatnosti su veći proizvodni pogoni, skladišta, robno-transportni centri, servisi za putnička vozila, teretna i autobuse, prodajne objekte i ostalo.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Petrovčić - 90ari

90ari | 385.000 €
Izuzetan plac u Petrovčiću, pravougaonog oblika, odličnih dimenzija, sva infrastruktura - voda, struja, asfalt, gas. Nalazi se u građevinskom području. Retko u ponudi. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Surčin - 14,72ara

14.72ari | 440.000 €
Lokacija za gradnju, na top lokaciji. Parcela je predviđena za gradnju objekata porodičnog stanovanja sa dozvoljkenim delatnostima, Index zauzeća 35% P+1+Pk. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 90a

90ari | 315.000 €
Prodaje se 90 ari uknjiženog zemljišta u Dobanovcima, Vrastinci. Atraktivna lokacija, seče saobracajnica Sremska gazela, u blizini Tehnohemije, BD Agra, Heliodroma. Predvidjeno za industrijsku zonu, za magacine, skladista, benzinske pumpe, garaze, terene, proizvodnju ( zanatska, industrijska), prodajne objekte, vetrenjace, vodovodni tornjevi. Komercijalni sadržaji mogu se graditi na zemljištu prema informaciji o lokaciji. Prodaje se identičan plac do predmetnog pod istim uslovima. U blizini potrebna infrastruktura. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije