Novi Beograd - Belville - Šeboj - 3.5

Šifra nekretnine : 19586

Prodaja 330.000 € - Stan
106.00 m23.5 SobeIX/XIV  Štampaj
Lokacija: Belville Ulica: Đorđa Stanojevića novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2010 

Odličan, prostran stan, svetao, uredan ulaz, prelep pogled.
Ne zahteva ulaganja. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 28.000eura.
Uknjižen na prethodnog vlasnika.
Odmah useljiv.


Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • PRISTUP:Lift, Teretni lift
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Wellport - 3.0

3.0 | 75m2 | 371.250 €
Kompletno opremljen stan u Wellportu, dvostran, uknjižen, fizičko obezbeđenje. U cenu stana ulazi kompletan ugradni nameštaj po meri. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Blok 45, do Save - 4.0

4.0 | 104m2 | 285.000 €
Stan se nalazi u četvorospratnicama pored Save. Zgrada okružena zelenilom, blizina škole, vrtića, marketa i prevoza. Tri velike lođe od 13m2.Uknjižen na 104m2 građevinske površine i 91m2 korisne površine. Stan veliki 4.0, tri sobe za spavanje, veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dva mokra čvora, PVC stolarija, hrastov parket, trofazna struja. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Novi Beograd - Blok 23 - 3.0

3.0 | 66m2 | 249.910 €
U ponudi je odličan stan 66m2 (uknjižena korisna površina), sa lođom 72m2. Kompletno je lux renoviran. Fantastičnog pogleda na Arenu i Novi Beograd. Luksuzno je namešten, sa svim aparatima, tako se i prodaje. Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta koji se sad koristi kao garderober. Pored stana je ostava, dobro obezbeđena. Sve funkcionalno, u kupatilu je prirodna ventilacija i vešernica, pošto je komotno. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije