Grocka - Kaluđerica - 51m2

Šifra nekretnine : 19445

Prodaja 81.600 € - Lokal
51.00 m2EG Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Kaluđerica novogradnja Telefonskih linija: 1 

Prodaje se lokal u izgradnji, površine 51 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea.
Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica.
Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€.
Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture.
Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • UREĐAJI:Interfon, Video nadzor

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 56m2

56m2 | 89.600 €
Prodaje se lokal u izgradnji, površine 56 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 38m2

38m2 | 60.800 €
Prodaje se lokal u izgradnji, površine 38 m², pogodan za uslužne i kancelarijske delatnosti, kao i za stanovanje. U ponudi ima i manjih i većih lokala i poslovnih ateljea. Nalazi se u najboljem delu Kaluđerice – u neposrednoj blizini su supermarketi, pijaca, osnovna škola, obdanište, banka, dom zdravlja, autobuska stanica. Uz lokal se može kupiti parking mesto po ceni od 5.000€. Zgrada je izgrađena na osnovu građevinske dozvole i projektovana je u duhu savremene arhitekture. Završetak svih radova i useljenje planirano je do septembra 2024. godine. Na iskazanu cenu plaća se PDV 20%. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - TC Point - 95m2

95m2 | 180.500 €
Novogradnja( završetak radova jul 2024), građevinska dozvola, veoma visok kvalitet završnih radova, moderna zgrada na odličnoj lokaciji, fazno plaćanje 1.900+pdv. Mogućnost kupovine garaže 8000+pdv ili parking mesta u dvorištu 3000+pdv. Izolacija 10cm stiropor. Hrastov parket I klasa, široke lajsne. Geberit sanitarije Medijapan vrata Aluminijumske roletne i komarnici, PVC Rehau termoizolovano staklo punjeno gasom, sedmokomorno Lift i video nadzor. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije