Voždovac - Autokomanda - 3.0

Šifra nekretnine : 19362

Prodaja 267.000 € - Stan
72.00 m23.0 SobeCG III/VIII  Štampaj
Lokacija: Autokomanda Ulica: Ljube Nedića Telefonskih linija: 1 

U ponudi je stan na izuzetnoj lokaciji, autobuske i tramvajske stanice.
Trosoban stan u zgradi iz 2022. godine sa liftom, video nadzorom, interfonom, dvostrano je orijentisan, svetao.
Svaka soba ima prirodnu ventilaciju.
Opremljen je italijanskom keramikom prve klase, hrastovim parketom, aluminijumskom stolarijom sa električnim roletnama, odlična toplotna izolacija.
Grejanje je centralno i plaća se po utrošku.
Poseduje dve klime. Sastoji se od dnevno trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, kupatila i terase.
Veoma je , bez buke. Prodaje se kompletno namešten.
Kuhinja je kompletno opremljena Bosch uređajima.
Nameštaj je ručno rađen po meri i "Blum" okovima.
Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 25000e.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Lux

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Vojvode Stepe - 3.0

3.0 | 92m2 | 255.000 €
U ponudi je stan u novogradnji. Kvalitetna gradnja sa ukupno sedam spratova, pogled iz ovog stana je fenomenalan, jugozapadne orijentacije. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, komotnu master spavaću sobu, prostranu dečiju sobu, dva kupatila i ostavu za pranje veša. Ovaj kompleks ima sopstveno dvorište, SPA centar sa bazenom i teretanom. Cena je bez PDV-a. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Medaković 3 - 3.5

3.5 | 94m2 | 240.000 €
Medaković III, Borivoja Stevanovića Funkcionalan, svetao, dvostrano orijentisan četvorosoban stan u centralnom delu Medakovića III. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, 2 kupatila i 2 terase. Ima centralno grejanje i toplu vodu. Zgrada je kvalitetno građena, okružena zelenilom i parkovima, održavana i uredna. Poseduje dva lifta (putnički i teretni). U neposrednoj blizini zgrade je osnovna škola, vrtić, veliki market, pijaca, mini tržni centar. Odlična infrastruktura i saobraćajna povezanost. U blizini stajalište sa više linija gradskog prevoza. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Voždovac - Trošarina - 2.5

2.5 | 71.13m2 | 235.000 €
Lepi funkcionalni stanovi na atraktivnoj lokaciji, u potpuno novom uređenom kompleksu, opremljeni najnovijom tehnologijom i materijalima. Stan dvorišno orijentisan, sa odgovarajućom površinom prostorija, kao i odvojenom tehničkom prostorijom. Sam objekat izgrađen je po sistemu ''pametnih'' zgrada sa svim pogodnostima koje takav sistem pruža. Za svaki stan moguće je kupiti garažno mesto, jedno ili dva. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije