Novi Beograd - Piramida - 28m2

Šifra nekretnine : 19247

Prodaja 79.900 € - Lokal
28.00 m2I/III  Štampaj
Lokacija: Blok 44 (Piramida) Ulica: Jurija Gagarina Telefonskih linija: 1 

Lokal na prvom spratu centralne piramide na glavnoj štrafti sa velikim izlogom sa mogućnošću reklame na suprotnom zidu.
Lokal je izdat, prodaje se ili menja za stan, kuću, opština Surčin, opština Stara Pazova.
Lokal je za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Novi Beograd - Piramida - 26m2

26m2 | 54.999 €
Prelep lokal u centralnoj piramidi na prvom spratu na glavnom šetalištu. Lokal je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije