Mladenovac - Velika Ivanča -3ha 70a

Šifra nekretnine : 19100

Prodaja 166.500 € - Plac
370.00 ari Štampaj
Lokacija: Velika Ivanča 

Kosmaj - Velika Ivanča
Na izuzetnoj lokaciji, u podnožju Kosmaja, prodaje se predivan prostran plac površine 3ha 70a. Osunčani proplanak, u netaknutom prirodnom ambijentu okružen šumom sa pogledom na Bukulju i Kosmaj. Plac je pod blagim nagibom.
Ispod placa protiče potok. Poseduje bunar i struju (elektro-mreža je provučena preko placa što daje mogućnost brzog i jakog priključka). Nalazi se na par minuta od glavnog puta a do placa se dolazi putem kroz šumu (put će takođe biti asfaltiran). Zimi se održavaju i čiste putevi. Moguć priključak na internet.
Blizina Mladenovca, Aranđelovca, Sopota (na15-ak minuta vožnje). Moguć priključak na gas.
Izuzetna investicija.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Velika Ivanča, Kosmaj - 1ha9a

109ari | 218.000 €
Kosmaj - Velika Ivanča Predivan, ravan plac površine 1ha 9a. Asfaltni put celom širinom placa. Mogućnost priključenja na struju, vodu i gas. Na proplanku, osunčan, uredan, sa pogledom na Cer, Rogaču, Bukulju, Rudnik, Kosmaj. Blizina Mladenovca, Sopota, Aranđelovca, Beograda. Odlična investicija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - Kovačevac - 263.75a

263.75ari | 70.000 €
Prodaje se zemljište u Mladenovcu, na teritoriji naselja Kovačevac. Građevinsko zemljište se nalazi iza kuća u Lađevačkoj ulici i ima 48 ari. Poljoprivredno zemljište ima ukupno 216 ari i nalazi se na nekoliko lokacija: U ulici Put za Ravnicu je parcela od 14 ari, a kod starog groblja ima 89 ari. Ka granici sa Smederevskom Palankom njive su površine 72 ara, a 40 ari je pod šumom. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Mladenovac - restoran Vetrenjača - 53,58 ari

53.58ari | 53.000 €
Beograd - Mladenovac - Vlaška Prodaje se poljoprivredno zemljište površine 53,58 ari. Zemljište se nalazi na samo par kilometara od Mladenovca i na četrdesetak km od Beograda, u netaknutoj prirodi vikend naselja Vlaške, na stotinak metara od glavnog puta Beograd - Mladenovac, nalazi se uzvišenje sa kog se pruža prelep pogled na Varovnice - do njive se stiže seoskim putem koji je po planu predviđen za asfaltiranje do kraja 2023. godine i time će se spojiti sa centrom sela. U centru se nalazi OŠ "Bora Lazić" na daleko čuveno KUD "Šumadija, FK "Vlaška", Škola jahanja "Vlaška", dom kulture.... Mogućnost priključenja na infrastrukturu, odlično je saobraćajnicom povezano sa gradom Mladenovac. Planina, naša vazdušna banja Kosmaj je udaljena na samo petnaest minuta autom. Mogućnost dogovora sa vlasnikom sređivanja zemljišta i uređenja. Na ovom potezu na prodaju je još nekoliko placeva koji se kasnije mogu pripojiti.Odlična investicija za gradnju na proplanku. Ekološki čist rejon sa fantastičnim pogledom na Varovnice. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije