Palilula - Višnjička banja - 3.0

Šifra nekretnine : 18758

Prodaja 135.000 € - Stan
67.00 m23.0 SobeCG I/V  Štampaj
Lokacija: Višnjička Banja Ulica: Mirka Milojkovića Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Odličan stan u novogradnji, useljenje april 2024.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Višnjička Banja - 2.5

2.5 | 50m2 | 115.000 €
U ponudi je 2.5 stan koji je adaptiran iz 1.5. Uknjižen na 50m2 a sa terasom ( mereno) je 54m2. Nalazi se u mirnom kraju sa mnogo zelenila. Parkovi su između zgrada Energoprojekt gradnje od crvene fasadne cigle. U blizini je osnovna škola, marketi, pijaca i autobuska stanica. Sastoji se od dnevno trpezarijskog prostora, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, terase, hodnika i ostave. Adaptacijom je prilagođen porodičnom stanovanju. Zgrade su kvalitetno urađene pa i stepenište nije naporno iako je na 3/4 spartu bez lifta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Botanička Bašta - 1.5

1.5 | 37m2 | 81.500 €
U ponudi je stan u suterenu zgrade, 1.5 soban. Sastoji se od dve prostorije, jedna ima prozor do ulice. Izvorno stanje, suv, odličan za izdavanje na dan ("stan na dan"). Uknjižen. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Palilula - Borča - 3.0

3.0 | 77m2 | 65.000 €
Stan smešten na 1.spratu dvospratnog objekat sa direktnim ulazom u sam stan, uz sam Zrenjaninski put, sa pristupom za automobile. Najpogodniji za poslovni prostor-kancelariju. Objekat u procesu legalizacije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije