Zemun - Novi Grad - 110m2

Šifra nekretnine : 18753

Prodaja 89.900 € - Kuća
110.00 m24.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Novi Grad Ulica: Hercegovačka Telefonskih linija: 1 

Prelepa kuća u zajedničkom dvorištu.
Prostorije: kuhinja, trpezarija, dnevna soba, 3 spavaće sobe, kupatilo, dve terase.
Sve je u izuzetno korektnom stanju.
Za svaku preporuku.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Batajnica - 204m2

4.0 | 204m2 | 4ari | 135.000 €
Odlična legalizovana kuća sa lepim placem. Prizemlje kompletno završeno (70.85m2), a u potkrovlju ima 74.81m2 u sivoj fazi. EG na čvrsto gorivo, a gas je prošao, tako da je moguće uvesti i grejanje na gas a postoje i TA peć. Prava porodična kuća sa mogućnošću proširenja. Uknjiženo 204.55m2. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Železnička kolonija

4.0 | 68m2 | 160.000 €
Prodaje se prostrana kuća u nizu, uknjižena površina od 68m2, dok stvarna površina iznosi oko 150m2. Kuća se sastoji od podruma 28m2, prostranog prizemlja od oko 100m2 sa velikim open space rasporedom kupatilom i sa dve terase, kao i potkrovlja koje obuhvata oko 47m2 sa tri udobne sobe, kupatilom i terasom. U velikom dvorištu se nalazi dovoljno prostora za parkiranje. Ova nekretnina je savršena prilika za sve koji traže udoban dom sa velikim potencijalom. Nekretnina za svaku preporuku. Samo za keš kupce. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Gardoš, 2 parking mesta

2.0 | 77m2 | 199.000 €
Ekstra lokacija. Kuća na Gardošu sagrađena 2019.godine i sastoji se od dve zasebne stambene jedinice (dva dupleksa). Uknjižen donji nivo/prizemlje na 48m2, odnosno 39m2 korisne površine. Gornji nivo predat na legalizaciju. Ispred kuće su dva parking mesta. Nekretnina za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije