Sopot - Trešnja - 117m2+5,5 ari

Šifra nekretnine : 18685

Prodaja 170.000 € - Kuća
117.00 m25.50 ari5.5 Sobe Štampaj
Lokacija: Trešnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Prelepe kuće na Trešnji, austrijska drvena gradnja, slovački fasadni krov, italijanska keramika I klase 80x40cm.
Toplotna pumpa Ariston, podno grejanje i fan coil " Sabiana" (grejanje i hlađenje).
Toplotna pumpa i grejanje na wi-fi upravljanje. Bunar arterijski 1l/sek 5cm3 tank za vodu, 5m3 septička jama.
Drvena fasada-masiv bor, ALU spoljna stolarija, Velux krovni prozori, kamin - peć na drva ugradna i nadgradna.
Optički kabl, kapija na el. upravljanje, dva parking mesta + dodatni parking, video interfon. Oko kuće staze i trotoari.
Savremena kućica iz bajke, u blizini Ikee na 310m nadmorske visine.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Sopot - Trešnja - 117m2+5,5 ari

5.5 | 117m2 | 5.5ari | 170.000 €
Prelepe kuće na Trešnji, austrijska drvena gradnja, slovački fasadni krov, italijanska keramika I klase 80x40cm. Toplotna pumpa Ariston, podno grejanje i fan coil " Sabiana" (grejanje i hlađenje). Toplotna pumpa i grejanje na wi-fi upravljanje. Bunar arterijski 1l/sek 5cm3 tank za vodu, 5m3 septička jama. Drvena fasada-masiv bor, ALU spoljna stolarija, Velux krovni prozori, kamin - peć na drva ugradna i nadgradna. Optički kabl, kapija na el. upravljanje, dva parking mesta + dodatni parking, video interfon. Oko kuće staze i trotoari. Savremena kućica iz bajke, u blizini Ikee na 310m nadmorske visine. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Barajevo/Slatina - 197m2+12a

6.0 | 197m2 | 12ari | 90.000 €
Uknjižena kuća, sama na placu, odmah useljiva, ne zahteva velika ulaganja. Dimenzije placa: 20x70 Grejanje centralna klima, centralno grejanje, klima. Gradska voda i bunar. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Sopot - Hrastov breg - 133m2+10a

5.0 | 133m2 | 10ari | 265.000 €
Kuća se nalazi u okviru stambenog kompleksa ''Hrastov breg'', mesto Mala Ivanča. Na granici naselja Popović i Mala Ivanča. U blizini je autoputa E75, do Beograda 30 minuta. Može se koristiti i Avalski put. Kompleks ''Hrastov breg'' ima 34 stambena objekta sa pripadajućim zemljištem, igralištem za decu, parkom za sport i rekreaciju, country club-om i restoranom. Hrastov breg ima profesionalno održavanje kompleksa (a možete i samostalno), uslugu dostave iz supermarketa. Kuća je opremljena po najvišim standardima. Grejna površina kuće je 110m2, sa terasom 133m2. Kuća je pozicionirana u centralnom delu kompleksa , ima 10ari ograđenog placa sa zasađenim tujama. Dva parking mesta i bazen 8x4m. Optički internet. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije