Palilula - Višnjica - 28 ari

Šifra nekretnine : 18598

Prodaja 150.000 € - Plac
28.00 ari Štampaj
Lokacija: Višnjica Ulica: Branislava Stankovića 

Prodaje se plac u Višnjici, 28 ari. Plac je ravan sa prelepim pogledom na Dunav.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Pančevački put - 16.87a

16.87ari | 85.000 €
Zemljište površine 16.87a, sa širinom fronta od 20.83m, nalazi se na izvanrednoj lokaciji duž Pančevačkog puta. Prema Informaciji o lokaciji iz 2023. godine, predviđeno je za privredno-komercijalne delatnosti. Detaljnije informacije o lokaciji dostupne su na uvid zainteresovanima. Iskoristite priliku da istražite mogućnosti koje ovo zemljište pruža za vaše poslovne poduhvate. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Višnjica - 30ari

30ari | 60.000 €
Prodaje se plac u Višnjici, 30 ari, deljiv, sa pogledom na Dunav, 2.000e ar. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Krnjača - 40a

40ari | 250.000 €
Prodaje se 40 ari uknjiženog zemljišta na izuzetno atraktivnoj lokaciji odmah do Vijadukta iznad pruge na Obilaznici od skretanja sa Pančevačkog puta prema Pupinovom mostu. Prigodan prilaz placu, pogodno za različite privredne namene. Do Beograda 5km,izuzetna veza prema Pupinovom mostu i auto putu prema Zrenjaninu i Pančevu. Prisutna potrebna infrastruktura. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije