Surčin - Bečmen - 3.0

Šifra nekretnine : 18511

Prodaja 76.250 € - Stan
61.00 m23.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Bečmen u izgradnji Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Stan u izgradnji, sa pravosnažnom građevinskom dozvolom.
Struktura 3.0, sa odovojenim spavaćim blokom - dve spavaće sobe, kupatilo, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i terasa.
Prilikom izgradnje koriste se najkvalitetniji građevinski materijali.
Zgrada sa 4 stana, svaki stan ima svoje parking mesto.
Udaljenost od centra grada 20km.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Surčin - Ledine - 2.5

2.5 | 38m2 | 76.000 €
Kvalitetna novogradnja, udaljena 50 metara od glavnog puta, autobuskog stajališta i snadbevanja (marketi, apoteka, laboratorije...) Građena od najkvalitetnijih materijala, podno grejanje, Gebert sanitarije, svaki stan poseduje klimu. Zgrada sa liftom. Useljenje mart 2023. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Surčin - Bečmen - 3.0

3.0 | 63m2 | 78.750 €
Stan u izgradnji, sa pravosnažnom građevinskom dozvolom. Struktura 3.0, sa odovojenim spavaćim blokom - dve spavaće sobe, kupatilo, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i terasa. Prilikom izgradnje koriste se najkvalitetniji građevinski materijali. Zgrada sa 4 stana, svaki stan ima svoje parking mesto. Udaljenost od centra grada 20km. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Surčin - Bečmen - 1.5

1.5 | 55m2 | 71.500 €
Uknjižena novogradnja - Bečmen, 200m od centra, autobuskog stajališta, doma zdravlja, prodavnica. Prostorije: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo i terasa. Zgrada zidana od najkvalitetnijih materijala, PVC stolarija, podno grejanje. Za preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije