Stari Grad - Knez Mihailova - 230m2

Šifra nekretnine : 17989

Izdavanje 3.800 € - Poslovni prostor
230.00 m2EG  Štampaj
Lokacija: Knez Mihailova Ulica: Knez Mihailova Telefonskih linija: 1 prazan 

Poslovni prostor na petom spratu poslovne zgrade sa 24h obezbedjenjem i dva lifta. Sadrži 9 kancelarija, toalet i čajnu kuhinju.(odmah je dostupno 5 kancelarija ukupne površine 165m2 dok je ostalih 4 zakupljeno, ali u slučaju dogovora mogu biti oslobodjene u roku od 2 meseca ) Na odličnoj lokacija pešačkoj zoni.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Kuhinja,
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Kod Knez Mihailove - 180m2

180m2 | 1.800 €
Kancelarijski prostor 180m2 na dva nivoa, na VI i VII spratu poslovne zgrade u ulici Zmaj Jovinoj, moderno opremljen, otvoren za sve kombinacije nameštaja, pešačka zona, blizina garaža i svih gradskih linija. Cena + troškovi komunalija Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari Grad - Kod Knez Mihailove - 120m2

120m2 | 1.200 €
Moderan kancelarijski prostor površine 120m2 na III spratu poslovne zgrade u ulici Zmaj Jovinoj, pešačka zona, blizina garaža i svih gradskih linija. Tri prostorije/kancelarije, čajna kuhinja, toalet. Odmah useljiv. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari grad - Centar - 412m2

412m2 | 7.000 €
Vlasnik – pravno lice, izdaje poslovni prostor u strogom centru starog dela grada, u Kosovskoj ulici, na svega par minuta hoda do Skupstine I Trga Republike Prostor je izdeljen na kancelarije pregrađene lakim panelima staklo/aluminijum, tako da se raspored može prilagoditi potrebama zakupca na drugaciji nacin ili “open space”. Sastoji se iz III nivoa. Svaki nivo ima mokri čvor I kuhinju. Sprovedena su dva optička kabla. Poseduje sopstveni parking za 5-8 vozila. I nivo-ulaz sa parkinga: otvorena terasa sa izlazom na dvorište, trpezarija (kafeterija za zaposlene), velika kancelarija, soba za server i kompletno opremljena kuhinja I toalet. II nivo kancelarije: 3 kancelarije od kojih je jedna “direktorska” velika ,uz koju je pridodat prostor za licna I poslovna odlaganja . Kompletno opremljena čajna kuhinja I toalet III nivo kancelarije: 4 kancelarije u nizu I toalet. I nivo-ulaz iz Kosovske ulice : ulazni prostor (kancelarija/recepcija/čekaonica…), velika kancelarija I ostava/garderoba Lokacija I karakteristike ovog prostora doprinose atraktivnosti I čine ovaj prostor vrlo pogodnim za obavljanje različitih poslovnih aktivnosti. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije