Grocka - Kamendol - 86ari

Šifra nekretnine : 17965

Prodaja 45.000 € - Plac
86.00 ari Štampaj
Lokacija: Brestovik 

U Kamendolu, opština Grocka, nadomak reke Dunav ( 15-ak minuta) prodaje se yemljište površine 86ari. Plac je pod blagim nagibom, prostran, pravilnijeg oblika.
Jedan deo placa je zasađen voćem, drugi deo je slobodan. Do njive se stiže seoskim putem. Moguće priključenje na električnu mrežu. Voda-bunar.
Od centra Kamendola udaljen je par minuta autom. Blizina Beograda, 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije.
Razvijen voćarski kraj. Netaknuta priroda i tišina na ovom mestu donose neizreciv mir i slobodu. Odličan plac kako za život tako i kao utočište od buke i gradskog života.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Brestovik - 49.66a

49.66ari | 45.000 €
Poljoprivredno zemljište u Brestoviku, površine 4.966m2, sa pogledom na Dunav. Prilaz sa dve strane, do placa od Smederevskog puta oko 2km, sa druge strane prilaza oko 800m. Put je nasut čvrstom podlogom, 300m do zemljišta je zemljani. Struja na 300m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Umčari - 143a

143ari | 50.000 €
Odlična prilika za investiciju, zemlja obradiva, pašnjak i šuma. Zemljište se nalazi pored auto-puta. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 42a

42ari | 33.600 €
Građevinska parcela 42ara u Zaklopači, ul. Provalijska oko 500m od Dunava, udaljenost od Smederevskog puta oko 2km. Plac ima blagi nagib, pod voćem, 40 trešanja, 102 kajsije, prilaz uz sam put. Mogućnost kupovine još 70ari uz ovu parcelu. Uknjižen, vlasnik 1/1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije