Surčin - Ledine - 371m2

Šifra nekretnine : 17725

Prodaja 359.900 € - Kuća
371.00 m24.66 ari10.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Ledine Telefonskih linija: 1 

Zgrada na placu od 466m2 na odličnoj lokaciji (50 metara od glavnog puta Surčin-Novi Beograd). Objekat u osnovi 127,88m2 (14 x 09 metara). Bruto površina objekta je 445,94 m2, dok je neto površina 371,75m2. Kuća je izuzetno dobro građena - giter blok 25cm, ploče su urađene od betona i fert (monto) gredica, krov je čamova građa, kompletno podaščana, sa paropropusnom folijom i crepom. Armatura uložena u kuću je na nivou jačine stambene zgrade. Bez ikakvih problema je moguće dozidati još sprat ili dva na postojeću strukturu. Kuća je formirana tako da se na jednoj vertikali nalaze tri 2,5 sobna stana (koja se praktično mogu urediti u trosobne stanove). Od toga su dva stana završena. Na desnoj vertikali zgrade su takođe tri etaže koje se mogu proširiti u tri dobra dvosobna stana. U kraju je dozvoljena visoka gradnja. Svi papiri su uredni, kuća je legalizovana sa svim dozvolama. Vlasništvo 1/1. Grejanje je na gas. Objekat je odlična prilika za investitore koji žele dugoročni prihod od rentiranja.

Mapa prikazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Ledine - 147m2

7.0 | 147m2 | 6ari | 320.000 €
U ponudi izuzetna porodična kuća na Ledinama u neposrednoj blizini crkve, sa dvorištem od 6ari. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i sprata, ukupne površine 220m2. Uknjiženo je 147m2. Podrumske prostorije i prizemlje je uknjiženo. Prizemlje se sastoji od četiri sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, ostave i terase. Na drugom nivou je dnevna soba, spavaća, trpezarija i kupatilo. Kuća je građena prirodnim materijalima. Grejanje je centralno, na gas, čvrsto gorivo ili struju, po izboru. Predivan plac od 6ari sa spoljnim parkingom. Odlična nekretnina! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 160m2

6.0 | 160m2 | 38ari | 300.000 €
U neposrednoj blizini centra naselja u mirnoj ulici nalazi se ova potpuno sređena kuća. Predmetna nepokretnost funkcioniše kao dva komforna trosobna stana, potpuno i lepo renovirana. Ekonomski deo dvorišta ima oko 10ari sa uređenim travnjakom i ukrasnim biljem, u čijem sklopu se nalazi čvrsto zidani objekat od oko 60m2 koji je podeljen na garažu i ostavu a može se prilagoditi i prepraviti u stambeni prostor. Iza tog objekta se nastavlja deo od nekoliko ari gde je bašta i voćnjak u čijem produžetku je njiva prve klase koja je gradsko građevinsko zemljište. Kuća ima uvedeno etažno grejanje na gas. Veoma lepo uređena sa dobrim potencijalom za život i biznis. Sve uknjiženo. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Surčin - 240m2+3.75a

10.0 | 240m2 | 3.75ari | 249.000 €
Novoizgrađena kuća na placu od 3.875ari, prizemlje+potkrovlje i iznad tavan. Kuća poseduje sve novo, PVC stolarija, parket, instalacije, keramika kao i sanitarije. Mirna ulica kroz koju je prošao gas, tako da se može priključiti. U blizini okretnica autobusa 601, kao i stajalište mnogih autobuskih linija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije