Šifra nekretnine : 17715

Izdavanje 16.000 € - Poslovni prostor
2288.00 m2 Štampaj
Lokacija: Aerodrom Telefonskih linija: 1 prazan 

Izdaje se novoizgradjeni poslovni prostor, 2288m2.
Cena + pdv

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zemun - Gornji grad - 1516.32m2

1516.32m2 | 15.000 €
Izdaje se nova moderna poslovna zgrada koja se sastoji od prizemlja, tri sprata i poslednjeg povucenog sprata. U przemlju se nalazi lokal povrsine 262m2, 1,2 i 3. sprat povrsine 318m2 dok je poslednji povuceni sprat povrsine 300m2. Zgrada poseduje 15 parking mesta koja se nalaze u dvoristu. Cena zakupa parkinga je 80 Eur po mestu. Svi prostori su otvorenog tipa i mogu se prilagoditi i opremiti prema potrebama zakupca. Izdaje se na duzi period. Lokacijski odlicno povezano sa autoputem. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Vračar - Cvetni Trg - 230m2

230m2 | 7.500 €
Izdaje se opremljen poslovni prostor kapaciteta 30 radnih mesta. Cena ukljucuje sve troskove. 24h obezbedjenje i pristup. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Stari grad - Centar - 412m2

412m2 | 7.000 €
Vlasnik – pravno lice, izdaje poslovni prostor u strogom centru starog dela grada, u Kosovskoj ulici, na svega par minuta hoda do Skupstine I Trga Republike Prostor je izdeljen na kancelarije pregrađene lakim panelima staklo/aluminijum, tako da se raspored može prilagoditi potrebama zakupca na drugaciji nacin ili “open space”. Sastoji se iz III nivoa. Svaki nivo ima mokri čvor I kuhinju. Sprovedena su dva optička kabla. Poseduje sopstveni parking za 5-8 vozila. I nivo-ulaz sa parkinga: otvorena terasa sa izlazom na dvorište, trpezarija (kafeterija za zaposlene), velika kancelarija, soba za server i kompletno opremljena kuhinja I toalet. II nivo kancelarije: 3 kancelarije od kojih je jedna “direktorska” velika ,uz koju je pridodat prostor za licna I poslovna odlaganja . Kompletno opremljena čajna kuhinja I toalet III nivo kancelarije: 4 kancelarije u nizu I toalet. I nivo-ulaz iz Kosovske ulice : ulazni prostor (kancelarija/recepcija/čekaonica…), velika kancelarija I ostava/garderoba Lokacija I karakteristike ovog prostora doprinose atraktivnosti I čine ovaj prostor vrlo pogodnim za obavljanje različitih poslovnih aktivnosti. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije