Savski venac - Nemanjina - 1.0

Šifra nekretnine : 17697

Izdavanje 500 € - Stan
38.00 m21.0 SobePolusuteren/VII  Štampaj
Lokacija: Savski Trg Ulica: Kneza Miloša stara gradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Renoviran, namešten stan, uknjižene površine 38m2, gradjevinske 43m2, u najstrožem centru Beograda, preko puta SMIP-a. Stan se sastoji od ulaznog predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, kupatila i spavaće sobe. Stan se nalazi u predratnoj zgradi, odvojen, u prizemlju. Jugozapadno orIjentisan sa pogledom na dvorište i drugu zgradu. Niski režijski troškovi, Info stan 1.200,00 din, a struja po utrošku. Prozori su na visini od 3m. Odličan za mlade poslovne ljude. Kućni ljubimci, ne.

Agencijska proivizija 50% od prve zakupnine.


Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, , ,

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Savski venac - Beograd na vodi - 1.5

1.5 | 48m2 | 850 €
Izdajemo stan na 3. Spratu odlično održavane zgrade. Stan se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe i kupatila. Terasa je pretvoreno u dodatan prostor u sklopu stana. Grejanje centralno, stan je takodje opremljen inverter klimom. Na odličnoj lokaciji na samom početku Durmitorske ulice. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Savski Venac - Slavija - 80m2

3.0 | 80m2 | 1.000 €
Predstavljamo Vam kompletno renoviran stan. Poseduje dnevni boravak, prostran i svetao, 2 spavaće sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo, toalet i terasu. Nalazi se nadomak Hrama Sv.Save, Trga Slavija i Kliničkog centra Srbije. Inače ova četvrt je poznata po brojnim ambasadama kao i restoranima i prodavnicama. Stan je useljiv od januara 2024. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije