Smederevo - Centar - 22m2

Šifra nekretnine : 17416

Prodaja 33.000 € - Lokal
22.00 m2TA  Štampaj
Lokacija: centar standardna Telefonskih linija: 1 

Lokal kod bolnice na prometnom mestu, prizemlje u novijoj zgradi.
22m2, pogodan za razne delatnosti.

Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Smederevo - Centar - 23m2

23m2 | 30.000 €
Lokal u glavnoj, prometnoj ulici, 23 m2 u prizemlju, kod Trga Nikole Krge. Pogodan za sve delatnosti, parking ispred lokala. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Smederevo - Papazovac - 10m2

10m2 | 11.000 €
Lokal na Papazovcu, kod Ideje i pijace. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Smederevo - Centar - 76m2

76m2 | 85.000 €
Lokal u Karađorđevoj ulici. Prizemlje od 38m2 (pristup sa ulice) i 38m2 uređene podrumske prostorije, sastavni deo lokala. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije