Kragujevac - Centar - 95.12m2

Šifra nekretnine : 17151

Prodaja 300.000 € - Lokal
95.12 m2Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Milovana Gušića Telefonskih linija: 1 

Prodaje se lokal u ulici Milovana Gušića, 95m2 sa dva mokra čvora.
Lokal poseduje veliki izlog.
Nalazi se u prizemlju, na prometnoj lokaciji, pogodan za sve vrste delatnosti.

Investitor sa dugogodišnjim iskustvom.
Preporuka agencije.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Zemun - Cara Dušana - 230m2

230m2 | 275.000 €
Cara Dušana, novogradnja do ulice, lokal dupleks, pogodan za sve namene. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Vračar - Cvetni trg - 47m2

2.0 | 47m2 | 350.000 €
U strogom centru grada kod Beograđanke dvorišni lokal sa velikim izlogom na pravom prizemlju predratne zgrade. Prostor je iziuzetno zahvalan za preadaptaciju i formiranje više lokala, vrlo unosan i kao dnevno izdavanje jer se lako formiraju i stambene jedinice zbog rasporeda. Uz lokal postoji i prostor od oko 50m2 u postupku legalizacije koji može da se prodaje uz ovaj uknjiženi deo. Prostor je u izvornom stanju i zahteva investiciona i estetska ulaganja kao i samo dvorište ispred kako bi se učinilo reprezentativnim. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Palilula - Centar - 74m2

74m2 | 220.000 €
Prodaje se lokal sa izlogom do ulice, Takovska, 75m2, PR+1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije