Kragujevac - Centar - 95.12m2

Šifra nekretnine : 17151

Prodaja 260.000 € - Lokal
95.12 m2Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Milovana Gušića Telefonskih linija: 1 

Prodaje se lokal u ulici Milovana Gušića, 95m2 sa dva mokra čvora.
Lokal poseduje veliki izlog.
Nalazi se u prizemlju, na prometnoj lokaciji, pogodan za sve vrste delatnosti.

Investitor sa dugogodišnjim iskustvom.
Preporuka agencije.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Palilula - Centar - 74m2

74m2 | 250.000 €
Prodaje se lokal sa izlogom do ulice, Takovska, 75m2, PR+1. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Vračar - Hram svetog Save - 41m2

41m2 | 285.000 €
Prodaje se izuzetan, luksuzan lokal, opremljen visokokvalitetnim materijalima. Okrenut je ka ulici i dvorištu i ima izlaz na malu, ograđenu baštu od 10m² koja se može zastakliti. Lokal ima veliki izlog, čajnu kuhinju, wc video nadzor i klima uređaj. Može se koristiti za razne namene. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Zvezdara - Dimitrija Tucovića - 61m2

61m2 | 199.000 €
Prodaje se uknjižen lokal na uglu zgrade, izlazi na dbe ulice, trenutno je ugostiteljski objekat. Mogućnost nastavka biznisa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije