Smederevo - Centar - 2.0

Šifra nekretnine : 17051

Prodaja 52.000 € - Stan
37.00 m22.0 SobeTA V/V  Štampaj
Lokacija: centar Telefonskih linija: 1 

Centar, Vojvode Mišića, nadogradnja na petom spratu. Renoviran, bez ulaganja, klima, terasa, prelep pogled.
Uknjižen na 37m2, merena kvadratura je 40m2. Cena je fiksna.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano, Nadogradnja
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 3.0

3.0 | 52m2 | 52.000 €
Centar, kod opštine, renoviran stan na četvrtom, poslednjem spratu. 52m2, trosoban, bez lifta, terasa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 2.0

2.0 | 51m2 | 49.000 €
Renoviran, dvosoban stan u centru. Stara zgrada kod tvrđave, kompletno renoviran stan sa posebnim ulazom u prizemlju i malim dvorištem. Centralno grejanje, povoljno. Stan se prodaje sa stvarima. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Smederevo - Centar - 1.0

1.0 | 45m2 | 55.000 €
Centar iza Danubijusa, jednosoban stan na trećem, poslednjem spratu. Stan u izvornom stanju, kvalitetna zgrada, bez lifta, parking u dvorištu zgrade, podrum. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije