Čukarica - Banovo brdo - 588m2

Šifra nekretnine : 16980

Prodaja 1.185.000 € - Poslovni prostor
588.00 m2TA III/IV  Štampaj
Lokacija: Banovo brdo Ulica: Požeška Telefonskih linija: 1 

Na odličnoj lokaciji u samom centru Banovog brda, prodaje se poslovni prostor, koji se nalazi na 3 i 4 spratu u zgradi sa liftom.
Na 3 spratu (315m2), nalaze se 3 kancelarije, jedna velika prostorija koja može da se adaptira po želji.
Hodnik, kuhinja i 2 toaleta. Pripada mu i terasa (80m2).
Na 4 spratu (273m2)nalaze se takođe 3 kancelarije, hodnik, jedna velika prostorija koja može da se adaptira (trenutno je fitnes centar), 2 toaleta i 1 kupatilo.
Prostor se može kupiti kao celina ili samo jedan sprat.
Ispred zgrade se nalazi veliki parking.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Stara Pazova - Put za Vojku - 1030m2

1030m2 | 1.200.000 €
U ponudi je poslovna zgrada na tri nivoa. Ukupna površina je 1013m2 + 235m2 terase. Prizemlje od 437m2 može da se koristi kao proizvodni ili magacinski prostor. Temperatura u prostorijama je stabilna i konstantna te je moguće skladištenje lekova kao i ostalog materijala koji zahteva takav režim. Tu je i prijemna soba, kupatilo i toalet. U sklopu prizemlja je i najsavremeniji sistem grejanja i hlađenja na bazi toplotnih pumpi. Na drugom nivou od 416m2su kancelarije i soba za server sa pratećom infrastrukturom, konferencijska sala, kuhinja sa kantinom i toaleti. Pod u kancelarijama je pokriven veoma kvalitetnim parketom, a u drugim prostorijama pod je od keramike. Na trećem nivou od 160m2 je stambeni prostor koji se sastoji od dnevnog boravka, tri spavaće sobe, dva kupatila i prostranom terasom od 235m2. I ove prostorije mogu se koristiti kao kancelarijski prostor. Na terasu je sprovedena struja kao i mokri čvor zbog mogućnosti postavljanja bazena. Plac poseduje 15 garažnih mesta. Postoji građevinska dozvola za priključenje na kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Zlatibor - Gondola - 500m2

500m2 | 1.200.000 €
Prodaje se kompletno opremljen poslovni prostor,opremljen za restoran(oprema ulazi u cenu) moderno dizajniran koji moze odmah poceti sa radom,215m, kuhinja 45m,magacin 30m,kapacitet mesta unutra 140,terasa 200m kapacitet 150 mesta. Moze na kredit. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Kragujevac - Aerodrom - 438m2

438m2 | 850.000 €
Prodaje se lokal na Aerodromu, novogradnja, uknjižen, 438m2. Lokal je izdat kompaniji Delhaize na 10 godina. Cena + pdv Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije