Zemun - Stambeno-poslovni prostor - 349m2+4a

Šifra nekretnine : 16958

Prodaja 500.000 € - Kuća
349.00 m24.00 ari4.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Gornji grad Ulica: Banatska standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1995 

Izgrađena 1995.godine.
U prizemlju poslovni prostor od 140m2 sa 2 mokra čvora.
Na prvom spratu stambeno poslovni prostor sa 4 spavaće sobe, 2 kupatila, sauna i 2 terase, kuhinja i ogromna trpezarija i dnevni boravak.
Ima tavan od 140m2, 60m2 garaže, letnju kuhinnju i podrum.
Šleperski prilaz.
Nekretnina za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Altina - 750m2

8.0 | 750m2 | 6.8ari | 550.000 €
U najboljem delu Altine, na uglu dve široke ulice, nalazi se ova uknjižena kuća. Objekat ima tri zasebne stambene jedinice, podrum koji ima normalnu visinu plafona i opremljen je kao stan, ostavu i garažu. U kući je uvedeno geotermalno grejanje, sistem voda-voda. Objekat je ograđen zidanom ogradom sa dve velike kapije i tri pešačke a poseduje i asfaltirani parking sa 8 mesta. Autentičan objekat veoma kvalitetno građen i odlično koncipiran. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Ugrinovci - 78m2+9.12ari

5.0 | 78m2 | 9.12ari | 340.000 €
Prelepa uknjižena kuća u Ugrinovcima, u mirnom delu, okružena novim kućama. Kuća sa dve velike i dve male spavaće sobe, dva kupatila i open space-om u prizemlju. Pomoćna prostorija sa bilijar salom, garažom i velikim letnjikovcem. Bazen. Tri vrste grejanja. Uknjižena površina 78m2. Mereno 225m2. Za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Zemun - Ugrinovci - 102m2 + 7a, lux, bazen

5.0 | 102m2 | 7ari | 290.000 €
Extra lux kuća sa bazenom, garažom. Prodaje se kompletno - dizajnerski urađena, pogodna i kao investicija. Može da se izdaje i na dnevnom nivou. Zidana ograda, sve je pod kamerama. Uknjiženo 102m2, mereno ima oko 272m2. Plac 7.03a( 2.94a i 4.09a) Kuća je za svaku preporuku. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije