Grocka - Begaljica - 15ari

Šifra nekretnine : 16952

Prodaja 11.900 € - Plac
15.00 ari Štampaj
Lokacija: Begaljica 

Poljoprivredna parcela pod voćem sa mogućnošću gradnje u delu budućeg magistralnog puta pa je samim tim dobra investicija.

Mapa prikazuje približnu lokaciju.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Brestovik - 20,90ari

20.9ari | 15.000 €
Plac na Brestovičkom brdu, 500m od Orešca, izletničkog naselja i Dunava. 70m front na glavnom putu, građevinsko područje. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Kamendol - 35a

35ari | 22.750 €
Ravan plac, pravougaonog oblika 35ari u građevinskoj zoni. Plac se nalazi na lepoj lokaciji, nadomak reke Dunav (15-ak minuta) u Kamendolu, Beogradskoj opštini Grocka. Planina Kosmaj, jedna od poznatih vazdušnih banja Srbije udaljena je na samo 40-ak minuta. Blizina Beograda 40km, Mladenovca 30km i Smedereva 20km, daje odličnu povezanost sa ostalim krajevima Srbije. Reon pripada razvijenom voćarskom kraju. Plac je udaljen od centra par minuta automobilom, 10-ak min laganim hodom. Prilaz placu asfaltiranim putem. Moguć priključak na elektro mrežu. Kamendol ima svoju OŠ " Mića Stojković", ambulantu, FK "Hajduk", crkvu, Sabor Svetog Arhangela Gavrila. U centru prodavnice. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Grocka - Zaklopača - 21a

21ari | 23.000 €
Građevinsko zemljište u Zaklopači, površine 21a, na kome se nalazi lep voćnjak na kome su trešnje stare 6 godina. Teren je ravan sa prelepim pogledom na okolinu. Nalazi se na samo 20m od glavnog puta, ulice Maršala Tita, koji izlazi na smederevski put, 4km od izlaza na auto-put. Uknjižen, vlasništvo 1/1. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije