Voždovac - Šumice - Hotel Srbija - 65m2

Šifra nekretnine : 16824

Izdavanje 550 € - Poslovni prostor
65.00 m2CG III/III  Štampaj
Lokacija: Šumice Ulica: Ustanička Telefonskih linija: 1 prazan 

Izdaje se stan – poslovni prostor na trećem poslednjem spratu, zasebnog objekta - kuće u vlasništvu fizičkog lica, uz sam park Šumice. Sastoji se od kupatila, dve nezavisne kancelarije, spojene kuhinjom, iz kojih se izlazi na veliku terasu sa pogledom na sam park.

Najpogodnije za kancelarijske prostorije u kojoj nesmetano mogu da funkcionišu 5 osoba. Niski režijski mesečni troškovi.
Objekat uživa veći parking plac sa više desetina parking mesta.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Palilula - Višnjica - 200m2

200m2 | 800 €
Veliki višenamenski prostor dvorišno pozicioniran u okviru stambene zgrade sa pristupom za automobile sa više prostorija i mokrih čvorova. Najpogodniji za sportske aktivnosti-teretana. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Zemun - Galenika - 200m2

200m2 | 1.500 €
Izdaje se poslovni prostor u poslovnom objektu. Sastoji se od 50m2 u prizemnom delu koji takodje poseduje 3 mokra cvora. Dok se 150m2 nalazi na stepenicama povezanom gornjem delu. Grejanje/ hladjenje objekta regulisano je fan-coil uredjajima (iznosi 1€/m2)koji ce biti ugradjeni po potpisovanju ugovora o zakupu. Parking ispred objekta blizina glavnog puta obezbedjuje odlicnu povezanost. Mogucnost dodatnog zakupa magacina. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Vračar - Crveni Krst - 58m2

58m2 | 1.500 €
poslovni prostor za izdavanje u prizemlju dobro održavane zgrade novije gradnje. Prostor se sastoji iz prijemnog dela, dve odvojene kancelarije od kojih jedna ima pristup terasi površine 15-ak kvadrata, kuhinje, kupatila i toaleta. Ima pripadajuće garažno mesto. Nalazi se u blizini Juznog Bulevara i Crvenog Krsta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije