Čukarica - Žarkovo - 12.44a

Šifra nekretnine : 16820

Prodaja 350.000 € - Plac
12.44 ari Štampaj
Lokacija: Žarkovo Ulica: Poručnika Spasića i Mašere 

Prodaje se plac-građevinsko zemljište koje se sastoji od dve susedne parcele pravougaonog oblika,
sa izrazitim nagibom u zoni dozvoljene poslovno-stambene izgradnje u neposrednoj blizini Trgovačke ulice-magistrale.
Prodaje se isključivo zajedno.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Železnik - 31.9ari

31.9ari | 255.000 €
Železnik, Savska terasa, blizu Ibarske magistrale, namena sportski objekti i kompleksi. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Rušanj - 40a

40ari | 190.000 €
Izuzetna prilika Prodaje se 40 ari zemljišta nadomak Beograda tik uz Ibarsku magistralu na 100-ak metara od Cryogas pumpe. Dimenzije placa cca 35m x 130m. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Čukarica - Savske terase - 15a

15ari | 120.000 €
Gradsko građevinsko zemljište, dozvoljena gradnja P+3. Uknjižen plac. Položaj placa je odličan, nalazi se u novom naselju Savske i Jezerske terase u Železniku, buduće novo stambeno naselje. U blizini struja, voda. Brz izlaz na Ibarsku magistralu, samim tim obilaznica oko Beograda, auto-put Beograd-Niš, Miloš Veliki. Blizina Obrenovačkog puta i budućeg metroa. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije