Surčin - Dobanovci - 65m2+15ari

Šifra nekretnine : 9486

Prodaja 60.000 € - Kuća
65.00 m215.00 ari3.0 SobeTA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Dobanovci Ulica: Arhimedova Telefonskih linija: 1 

***
Odlična kuća sa velikim placem.
Za investitore dobra prilika!!!
Blizina okretnice, povoljno!!!

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - 130m2+2.5a

5.0 | 130m2 | 2.5ari | 75.000 €
*** Prodaje se vertikala kuće sa dvorišnom kućom i placem u izvornom stanju. Sa lokalom od 50m2. U mirnom delu na ulasku u Surčin u blizini škola, vrtića i glavne ulice. Kuća je za svaku preporuku, hitna prodaja Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Surčin - Dobanovci - 240m2+13a

6.0 | 240m2 | 13ari | 220.000 €
*** Kuća od 240m2 u centru. TOP lokacija! Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije