Zlatibor - placevi 5-7ari

Šifra nekretnine : 9277

Prodaja 30.000 € - Plac
5.00 ari Štampaj
Lokacija: Centar 

***
"Placevi na Zlatiboru.
Površine: 5 ari (14 parcela), 6 ari (3 parcele), 7 ari (2 parcele).
5 minuta od centra Zlatibora.
Uredna dokumentacija 1/1.
Do parcele postoji asfaltni put.
Za turistički biznis, investicije ili srećan život u lepom ekološkom delu Srbije.
Dozvoljena gradnja za privatne kuće P+3, za hotele P+5.
Dovedena struja, priključak na gradski vodovod do kraja 2020. godine.
Cena za placeve od 5, 6 i 7 ari je 6.000e po aru.

*Takođe u ponudi ima plac od 8 hektara. Cena - 2100 e po aru."

Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Zlatibor - plac 8ha

800ari | 1.680.000 €
*** Plac na Zlatiboru, u delu gde su teniski tereni, privatne kuće. 8 minuta od centra Zlatibora. Uredna dokumentacija 1/1. Za turistički biznis, investicije ili srećan život u lepom ekološkom delu Srbije. Dozvoljena gradnja za privatne kuće P+3, za hotele P+5. Dovedena struja, priključak na gradski vodovod do kraja 2020. godine. Možemo da ponudimo i placeve od 5, 6, 7 ari - cena 6.000e/ar Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije