Savski Venac - Zeleni venac - 1.0

Šifra nekretnine : 8319

Prodaja 64.000 € - Stan
34.00 m21.0 SobeIII/IV  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Jug Bogdanova standardna Telefonskih linija: 1 

***
Jednosoban stan u centru grada, na Zelenom vencu u izvornom stanju.
Za svaku preporuku, kako za život tako i kao investicija, za izdavanje stan na dan.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Savski Venac - Autokomanda - 0.5

0.5 | 31m2 | 57.900 €
*** Novogradnja u mirnoj ulici. Garsonjera se nalazi na prizemlju. Prava mala porodična zgrada sa deset stanova što garantuje mir i udobnost. Rok jul 2021. Cena + PDV Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski venac - Sarajevska - 1.5

1.5 | 40m2 | 79.000 €
***a Prelep stan na trećem spratu, dvostrano orijentisan. Kompletno renoviran, adaptibilan u dvosoban. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! 25.03.21 Skadarlija - niko se ne javlja
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Savski Venac - Autokomanda - 2.0

2.0 | 43m2 | 81.700 €
*** Novogradnja u mirnoj ulici. Prava mala porodična zgrada sa deset stanova što garantuje mir i udobnost. Rok jul 2021. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije