Voždovac - Voždovačka crkva - 800m2

Šifra nekretnine : 8118

Izdavanje 8.000 € - Poslovni prostor
800.00 m210.0 SobeEG Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Voždovačka crkva Ulica: Vitanovačka Telefonskih linija: 1 prazan 

***
POSLOVNA ZGRADA

Izdaje se poslovni prostor površine 800m2 na dva nivoa ( cela poslovna zgrada) u Vitanovačkoj ulici na prometnom mestu. Zgrada se trenutno renovira i može se urediti po želji zakupca. Trenutno su oba nivoa open space. Pogodno za razne poslovne namene ( klinike, privatne škole, marketi, kompanije...). Zgrada poseduje sopstveni parking. Uslovi plaćanja: mesečno plaćanje, unapred dva depozita i prvi mesec zakupa.

Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

POSLOVNI PROSTOR - Mali Mokri Lug

2700m2 | 8.000 €
************ Poslovni kompleks se sastoji od poslovnog prostora 700m2 i 4 hale. Najveca hala je povrsine oko 500m2 i visine oko 7m dok je najmanja hala visine oko 5m. Poseduje i plac od oko 80 ari, ulaznu i izlaznu kapiju, portirnicu, parking. Postoji mogućnost zasebnog izdavanja kako poslovnog prostora, placa, tako i svih hala. Cena se formira u zavisnosti od zakupljene površine poslovnog kompleksa.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar, poslovni prostor, 600m2

600m2 | 5.950 €
Izdaje se odličan poslovni prostor u blizini Železničke stanice u luksuznoj zgradi novije gradnje. Cena zakupa: 5.950+PDV Prostor obuhvata kancelarije u prizemlju 181m2, na prvom spratu 214m2 i na IV spratu 200m2 poslovne zgrade. Svaki sprat ima po 2 ili 3 mokra čvora. Prostor se može i dodatno pregraditi po želji i o trošku zakupca. Uz prostor se mogu iznajmiti dva parking mesta (50e+PDV mesečno po parking mestu) Troškovi održavanja iznose 1.8e/m2 (održavanje parkinga...) Prizemlje, prvi sprat i IV sprat se mogu zakupiti pojedinačno ili u kombinaciji (PR+I, I sprat+IV sprat, ili sva tri sprata). Cena zakupa je 10e/m2 + PDV. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Centar, poslovni prostor, 395m2

395m2 | 4.992 €
Izdaje se odličan poslovni prostor u blizini Železničke stanice u luksuznoj zgradi novije gradnje. Cena 4992+PDV. Prostor se nalazi na četvrtom spratu (215m2) i na drugom spratu (200m2). Svaki sprat ima po nekoliko kancelarija i 2 do 3 mokra čvora. Prostor se može i dodatno pregraditi po želji i o trošku zakupca. Uz prostor se mogu iznajmiti dva parking mesta (50e+PDV mesečno po parking mestu) Troškovi održavanja iznose 2e/m2 (održavanje parkinga, ulaza u zgradu, spoljna rasveta, video nadzor, signalizacija požara, održavanje klimatizacije, održavanje liftova, zamena sijalica, odnošenje smeća, obezbeđenje). Struja (grejanje-hlađenje) prosečno košta 2e/m2 Prostor je pogodan za razne delatnosti. Mogu se zasebno iznajmiti drugi ili četvrti sprat. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije