Šifra nekretnine : 8042

Prodaja 990.000 € - Poslovni prostor
2383.00 m2 Štampaj
Lokacija: Sarlah Ulica: Laze Lazarevića novogradnja Telefonskih linija: 1 

***
Izvanredan poslovni prostor na dobroj lokaciji, trenutno radi kao konfekcija i zauzeo je samo 600m2.
Idealan je za hotel, starački dom ili neki drugi biznis.
Prostor je nov i ne zahteva ulaganja, sem neke prenamene za budući biznis.
(Cena po m2 415) Nije fiksno!

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Voždovac - Banjica, Paunov Breg - 844m2

844m2 | 1.012.800 €
*** Izuzetan prostor na Paunovom Bregu. Poslovni prostor je uknjižen, odmah useljiv. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Voždovac - Voždovačka crkva - 800m2

10.0 | 800m2 | 800.000 €
*** POSLOVNA ZGRADA Prodaje se poslovna zgrada od 800m2 na odličnoj lokaciji u Vitanovačkoj ulici. Zgrada poseduje sopstveni parking od oko 400m2 površine. Idealno za razne namene ( klinike, privatne škole, marketi, kompanije...). Uknjiženo na 298m2, mogućnost uknjiženja celokupne kvadrature. Zgrada je u postupku renoviranja i može se preurediti po želji kupca. Trenutno postoje dva prostora u dva nivoa ( 400m2+400m2) koji su organizovani kao open space. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Pančevo - 1710m2

1710m2 | 1.300.000 €
*********** Poslovna zgrada u centru Pančeva. Zemljište pod objektom 563m2. Sastoji se iz prizemlja, sprata i potkrovlja. Takođe ima tri ulaza sa spoljne strane, kao i sigurnosna vrata tj.izlaz u hitnim situacijama. Zgrada ima 20 mokrih čvorova, kao i telefon, internet, kablovsku i potpuno je renovirana 2018.godine što se tiče unutrašnjih radova, a fasada je rađena 2016.godine. Zbog samog broja mokrih čvorova idealna je za hotel ili hostel, a obzirom da ima još dva odvojena ulaza postoji mogućnost za više firmi u istom objektu. Zgrada ima svoj privatni parking sa ulazom kao i gradski ispred same firme. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije