Šifra nekretnine : 8042

Prodaja 990.000 € - Poslovni prostor
2383.00 m2 Štampaj
Lokacija: Sarlah Ulica: Laze Lazarevića novogradnja Telefonskih linija: 1 

***
Izvanredan poslovni prostor na dobroj lokaciji, trenutno radi kao konfekcija i zauzeo je samo 600m2.
Idealan je za hotel, starački dom ili neki drugi biznis.
Prostor je nov i ne zahteva ulaganja, sem neke prenamene za budući biznis.
(Cena po m2 415) Nije fiksno!

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Voždovac - Banjica, Paunov Breg - 844m2

844m2 | 1.012.800 €
*** Izuzetan prostor na Paunovom Bregu. Poslovni prostor je uknjižen, odmah useljiv. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Grocka - Boleč - 1420m2 + 43a

1420m2 | 1.250.000 €
*** Prodaje se poslovni prostor u Boleču, u industrijskoj zoni, bliže Leštanima, poseduje sve dozvole. Poseduje sopstevnu trafostanicu 230kw, arterski bunar dubine 167m. Poslovni prostor je lux opremljen. Neke kancelarije su komplet opremljene nameštajem. Klimatizova telefon, internet, video nadzor, hrastov parket prve klase, italijanska keramika, mermer. Poslovni prostor je 420m2, u potkrovlju se nalazi stan od 160m2. Magacinski prostor (hala) je 1000m2 (visina 6m). Objekat se nalazi na komplet uređenom placu od 43a. Pored objekta će proći obilaznica, projekat obilaznice se može pogledati na sajtu grada Beograda - Obilaznice. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Stari Grad - Obilićev venac - 150m2

150m2 | 590.000 €
*** Poslovni prostor 150m2 koji se nalazi na drugom spratu zgrade sa liftom. Kompletno renoviran i preuređen u skladu sa najmodernijim poslovnim prostorima. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije