Novi Beograd - poslovni prostor Airportcity

Šifra nekretnine : 8001

Prodaja 6.650.000 € - Poslovni prostor
4025.00 m2 Štampaj
Lokacija: Tošin Bunar Telefonskih linija: 1 

***
U prodaji je poslovni prostor u poslovnoj zgradi u Airportcity na Novom Beogradu, bliže Tošinom bunaru.
Prizemlje: magacinski prostor od 2055m2 plus kancelarije 425m2.
Prvi sprat: kancelarije 863m2
Drugi sprat: kancelarije 682m2.
Prostr poseduje svoje zakupce, koji bi ukoliko to odgovara novom vlasniku ostali kao zakupci prostora na duže vreme.
Mogu se kupiti i spratovi zasebno, u skladu sa tim koriguje se cena.
Prostor je pogodan za različite delatnosti. Mogućnost kupovine placa 70ari, na kojem se nalazi poslovna zgrada. Dozvoljena gradnja 16800m2 (stambeno 80%, poslovno 20% ili cela poslovna zgrada.)

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Novi Beograd - Blok 45 - 265m2

265m2 | 530.000 €
*** Izuzetan poslovni prostor u mirnom kraju. Prostor se može koristiti za sve namene. Izuzetan jer postoji mogućnost proširenja za dodatnih 300m2. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Novi Beograd - Blok 28 - 161m2

161m2 | 270.000 €
*** U ponudi je izuzetan poslovni prostor za mnoge namene. Nalazi se u prizemlju zgrade, poseduje klimatizaciju. Odličan prilaz magacinskom prostoru koji se nalazi u suterenu, mogućnost proširenja postojećeg prostora. Kompletno renovirano 2008. godine. Odmah useljiv. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije