Palilula - Krnjača - 70m2+6a

Šifra nekretnine : 7491

Prodaja 42.000 € - Kuća
70 m26 ari1.0 SobeEG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Krnjača Ulica: Branka Momirova Telefonskih linija: 1 

Odlična pozicija, kuća od 75m2 sa placem od 6ari.

Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula - Borča - 126m2 + 5a

4.0 | 126m2 | 5ari | 80.000 €
*** U ponudi izuzetna kuća u Borči u mirnom kraju. Sastoji se od prizemlja koje je useljivo i potkrovlja koje je u sivoj fazi. Uknjiženo. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

KUĆA - Borča - 219m2

4.0 | 219m2 | 5ari | 85.000 €
***a Odlična kuća u mirnom okruženju. Nalazi se u Borči nedaleko T.C Roda. Ima ukupno 219 m2 od kojih 91m2 u prizemlju. Kuća je u potpunosti nameštena i opremljena. Poseduje etažno grejanje. U potkrovlju se nalazi posebna stambena jedinica koja je u sivoj fazi. Kuća je izgrađena na placu od 5 ari, sa travnjakom, zelenilom i prostorom za uzivanje. Agencijska provizija 2%uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Palilula- Borča- 180m2 + 9a

5.0 | 180m2 | 9ari | 107.000 €
***U najmirnijem delu Borče, izuzetno porodična kuća koja poseduje glavnu kuću i pomoćne objekte, odnosno još jednu manju kao i garažu. Ogromno dvorište sa placem od 9 ar. pozicija kuće je perfektno, mirno, a sve blizu. Autobusko stajalište, autobusa 104, prodavnice Shorty, crkve, na kilometar od škole, Doma zdravlja, policije. Uknjižena 1/1, može na kredit. Retko u ponudi. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu.
Detaljnije