Stari Grad - Skupština - 33m2

Šifra nekretnine : 7323

Izdavanje 900 € - Lokal
33.00 m2TA Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Skupština Ulica: Vlajkovićeva Telefonskih linija: 1 prazan 

***
Izuzetan lokal na TOP lokaciji.

Stari Grad - Skupština - 33m2

Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Stari grad - Dorćol - 120 m2

120m2 | 700 €
*** Lokal se nalazi na prestižnoj lokaciji, na Dorćolu u novoj zgradi. Visoko prizemlje, ispod je poslovni prostor OPEN SPACE Garažno mesto u zgradi 111m2, mereno 120m2 U slučaju zvaničnog proglašenja vanrednog stanja, izdaje se po umanjenoj ceni od 30% Depozit obavezan Agencijska provizija je 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Stari Grad - Skadarlija - 76m2

76m2 | 550 €
*** Odlična lokacija za kancelariju ili poslovni prostor u samom centu grada blizu Skadarlije! Lokal se sastoji iz prizemlja i galerije. Na donjem nivou se nalaze šank, slobodan prostor i kupatilo dok se na galeriji nalazi kuhinjica, kancelarija i ostava. Lokal gleda na ulicu sa zidom koji je ceo u staklu. Sa parkingom ispred, idealna je prilika za salon lepote ili agenciju neke vrste. U blizini zgrade se nalazi mnoštvo restorana, lokala kao i osnovnih, srednjih škola i fakulteta. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Stari grad - Cara Dušana - 26m2

26m2 | 300 €
***a Ulični lokal, renoviran i na odličnoj lokaciji. Pogodan za obavljanje raznih vrsta delatnosti. Agencijska provizija 50% od prve kirije.
Detaljnije