Kuća sa pogledom na Dunav-Plavinci - 240m2 + 7ari

Šifra nekretnine : 6215

Prodaja 80.000 € - Kuća
240 m27 ari5.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Zaklopača Ulica: Zavojice standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2006 

***a
Kuća se nalazi u Grockoj u vikend naselju Plavinci, spratnost PR + 1 + PTK, površine 240m2 sa garažom oko 30m2 na parceli od 7,23ara. Do kuće je asfaltni put i priključena je na gradski vodovod. Potpuno je sređena i useljiva, potkrovlje je za adaptaciju. Udaljena je od Beograda 28km.
Agencijska provizija 2% uključuje:
istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kaluđerica - Kuća - 369m2

1.0 | 369m2 | 4ari | 90.000 €
***a Kuća 369m2 na placu od 4 ara, 1km od okretnice autobusa 309, 1000 m od smederevskog puta, prizemlje + sprat + potkrovlje , svaka etaža po 123m2. Kuća je kvalitetne građe sa garažom oko 45 m2. Potkrovlje za adaptaciju. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Brestovik - 158m2 - 20ari

10.0 | 158m2 | 20ari | 69.000 €
************** Kuća se nalazi u retko naseljenom delu Brestovika, u veoma mirnom kraju sa pogledom na Dunav. Dvorište kuće je sastavljeno od dve parcele koje su ukupne površine 20 ari i ograđene zelenom ogradom. Ispod kuće se nalazi bunar a kuća je povezana i na gradski vodovod. Površina kuće 158m2 plus potkrovlje koje je za adaptaciju. Poseduje garažu i pomoćnu prostoriju. Udaljena je od centra Grocke 3.5 km. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Kaluđerica - 189m2

6.0 | 189m2 | 4ari | 65.000 €
***a Kuća u Kaluđerici površine 189m2 + garaža 36m2 na placu od 4ara, na odličnoj lokaciji u ulici Save Kovačevića. Poseduje podrum sa kotlarnicom. U prizemlju je trosoban stan, a u potkrovlju 3.5 stan koji izlazi na terasu. Objekat i garaža su ozakonjeni; priključak na vodovod i kanalizaciju. Odlična nekretnina koju vredi pogledati. Agencijska provizija 2% uključuje: istraživanje neophodno za nalaženje stana, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije,izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, vođenje kroz celokupni kupoprodajni proces i papirologiju, pomoć pri prijavi poreza na imovinu, asistencija za porez na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije