Smederevo - Radinac - 4.29a

Šifra nekretnine : 21284

Prodaja 70.000 € - Plac
4.29 ari Štampaj
Lokacija: Radinac 

II lipska rampa, plac 4.3a i neupisana renovirana kuća 180m2 na dva nioa.
Prvi sprat nezavršen. Prizemni nivo 90m2 u odličnom stanju, parno grejanje, pomoćne prostorije, garaža.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - I Lipska - 3,16ari

3.16ari | 70.000 €
I Lipska kod mesne zajednice, početak Karla Marksa. Na glavnom putu, plac 3,16ari, trosobna kuća i nezavršeno potkrovlje. Ostava i garaža. Kuća je u procesu legalizacije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Industrijska zona - 41,12ari

41.12ari | 67.650 €
Plac na obodu industrijske zone, na glavnom magistralnom putu, iza Kovinskog mosta, potes Godomin. 41,12 ari, širok prilaz do glavnog puta, nasut u ravni sa putem. Cena nije fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Smederevo - Industrijska zona - 25,07ari

25.07ari | 75.000 €
Industrijska zona, ulica kod EPS-a. Plac 25 ari na glavnom putu, odlična lokacija. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije