Palilula - Višnjica - 4 ara

Šifra nekretnine : 21110

Prodaja 40.000 € - Plac
4.00 ari Štampaj
Lokacija: Višnjica 

U ponudi je građevinsko zemljište pogodno za izgradnju kuće, uknjiženo kao idealni deo parcele, sa izlazom na javni put.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Višnjica - 10.82a

10.82ari | 37.000 €
Prodaje se građevinsko zemljište od 10,82 ara u Ramadanskoj ulici, potes Duboki do. Nalazi se 600 m od Dunava i 1 km od restorana „Dunavska terasa”. Plac je na nadmorskoj visini 203 m i ima otvoreni pogled na Dunav. Parcela ima pristup lokalnom putu. Priključci vode i struje postoje na 500 m od placa. Za predmetnu lokaciju nije urađen plan detaljne regulacije. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Višnjica - 30ari

30ari | 60.000 €
Prodaje se plac u Višnjici, 30 ari, deljiv, sa pogledom na Dunav, 2.000e ar. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Palilula - Pančevački put - 16.87a

16.87ari | 85.000 €
Zemljište površine 16.87a, sa širinom fronta od 20.83m, nalazi se na izvanrednoj lokaciji duž Pančevačkog puta. Prema Informaciji o lokaciji iz 2023. godine, predviđeno je za privredno-komercijalne delatnosti. Detaljnije informacije o lokaciji dostupne su na uvid zainteresovanima. Iskoristite priliku da istražite mogućnosti koje ovo zemljište pruža za vaše poslovne poduhvate. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije