Savski Venac - Ekonomski fakultet - 692m2

Šifra nekretnine : 21099

Prodaja 2.300.000 € - Poslovni prostor
692.00 m2CG I/III  Štampaj
Lokacija: Ekonomski fakultet Ulica: Gavrila Principa standardna Telefonskih linija: 5 

Prodajemo poslovni prostor na prvom spratu poslovne zgrade. Prostor je koncipiran kao open space površine oko 500m2 u nivou prvog sprata koji su prethodni zakupci prilagodili svojim potrebama i pregradili dve kancelarije za konferencijske sale i jednu manju kancelariju dok je ostatak otvorenog tipa.
Prostor takodje poseduje kuhinju sa velikom trpezarijom do koje se spušta stepenicama do nivoa ispod, dok se ispod kuhinje nalazi velika konferencijska sala.
Prostor poseduje muški i ženski toalet sa po dve kabine, kao i odvojeno kupatilo. U nivou prvog sprata se nalazi i velika terasa. Poslovni prostor poseduje dva ulaza i nalazi se na odličnoj lokaciji u blizini Ekonomskog fakulteta.
Mogućnost zakupa oko 10 garažnih mesta.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Prodaja

Savski Venac - Resavska, Svetozara Markovića - 52m2

52m2 | 149.990 €
Odličan poslovni prostor koji se sastoji od tri odvojene kancelarije, čajne kuhinje i kupatila. Centralno grejanje, svaka kancelarija poseduje svoju klimu. Na odličnoj lokaciji izmedju Resavske i Svetozara Markovica. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! .
Detaljnije