Smederevo - Jugovo - 160m2 +10,7ari

Šifra nekretnine : 20878

Prodaja 119.000 € - Kuća
160.00 m210.70 ari5.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Jugovo standardna Telefonskih linija: 1 

Kuća na Jugovu u neposrednoj blizini grada, Dunava i Akva parka.
Održavana, pogodna kako za stanovanje tako i za izdavanje.
Moguća zamena za stan u Beogradu ili Smederevu.
Za svaku preporuku.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Papazovac - 260m2+1,9 ari

5.0 | 260m2 | 1.9ari | 120.000 €
Papazovac, mirna ulica. Na 1,9 ari, sređena kuća, 260m2 na tri nivoa. Parno grejanje na čvrsto gorivo i struju. Pomoćne prostorije, lokal-garaža u prizemlju. Letnjikovac u dvorištu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 101m2+10.29a

5.0 | 101m2 | 10.29ari | 125.000 €
Vikend naselje Jugovo. Kuća na glavnom Smederevskom putu sa prelepim pogledom. Lepo uređena kuća se prodaje sa stvarima. 10.29ari, prilaz iz dve ulice. Mereno 160 kvadrata, kupatilo, tri spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa pogledom. Garaža, pomoćne prostorije, letnjikovac, mesto za bazen. Moguća zamena za stan u Beogradu. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 240m2

3.0 | 240m2 | 10ari | 140.000 €
Kuća na Jugovu na lepom mestu u neposrednoj blizini vinarije sa pogledom na Dunav. Prostrana sa održavanim dvorištem, garažom i voćnjakom. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije