Rakovica - Vidikovac - 45m2

Šifra nekretnine : 19818

Izdavanje 550 € - Lokal
45.00 m2EG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Vidikovac Ulica: Kneza Višeslava Telefonskih linija: 1 prazan 

Prizemni ugaoni lokal okrenut prema glavnoj ulici izuzetno uočljiv, mogućnost spoljašnjeg brendiranja. Sastoji se od prodajnog prostora i ostave. Toalet je zajednički na spratu. Grejanje na struju pomoću klima. Lokacijski odlično pozicioniran i saobraćajno povezan.

Agencijska provizija 50% od prve zakupnine

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Vračar - Cvetni Trg - 47m2

47m2 | 500 €
Lokal u pasažu na samom Cvetnom Trgu, pogodan za više uslužnih delatnosti. U sastavu prostora je jedna višenamenska prostorija sa izlogom i toalet. U pasažu ima još lokala. Reklamu moguće postaviti i sa ulične strane. Na duže. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Palilula - Višnjica - 90m2

90m2 | 400 €
U gornjem delu naselja u klasičnom prizemlju u zgradi iz 2008, potpuno opremljen kao kafić, sa baštom ispred i dva mokra čvora. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Palilula - Višnjica - 60m2

60m2 | 400 €
Prvenstvena namena-prodaja prehrambenih proizvoda:roštilj, pekara, ulični lokal sa manjim izlogom i velikim prostorom u kom mogu biti smešteni stolovi za posetioce kao i radnu prostoriju i izložbenu vitrinu. Agencijska provizija 50% od prve zakupnine.
Detaljnije