Grocka - Boleč - 145m2+8a

Šifra nekretnine : 19745

Prodaja 185.000 € - Kuća
145.00 m28.00 ari7.0 SobeEG  Štampaj
Lokacija: Boleč standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1980 

Prodaje se odlična porodična kuća u Boleču, lokacijski dobro pozicionirana, nedaleko od Smederevskog puta ali izdvojena od buke u mirnom okruženju.
Objekat je sagrađen 1980.godine, nesvakidašnje koncepcije sa funkcionalnim rešenjem, spratnosti PR+1+PK.
Teren na kome je objekat je blagog nagiba, površine 8ari.
Objekat se sastoji od prizemlja, sprata i potkrovlja.
U prizemlje se može ući sa dve strane objekta, kroz garažu i sa zadnje strane u deo sa ostavama iz kojeg se dalje dolazi do stepenišnog prostora i sale za goste. Sama sala je povezana sa garažom.
Pomenuto stepenište povezuje sve etaže. Sprat ima pristup sa terena spoljnim stepeništem, koje preko trema vodi do ulaznog hola. Odatle, desno se nalazi dbevni boravak (32m2), sa terasom iznad garaže (koja je 23m2), dok se sa leve strane na polunivoima gore i dole nalaze spavaće sobe. Pravo je kuhinja (11m2) sa trpezarijom (28m2). U potkrovlje se penje sa više polunivoa, tamo se nalazi radna soba sa izlazom na terasu (21m2) i kupatilo.
Osnova prizemlja:99,84m2
Osnova sprata: 163,68m2
Osnova potkrovlja: 117,33m2
Urađena hidro i termoizolacija, spoljni zid je od šupljeg bloka debljine 30cm, podovi su pod klasičnim parketom, visina plafona 260cm, drvena stolarija.
Grejanje: etažno na čvrsta goriva, struju, naftu. Poseduje kamin.
Priključena je na gradski vodovod i kanalizaciju.
Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • UREĐAJI:Klima,

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Leštane - 499m2+9.5a

10.0 | 499m2 | 170.000 €
Poslovno stambeni objekat spratnosti Po+Pr+1, gabarita 27.06mx12.48m, neto površine 499.21m2, plac 9.5ari, podrum 38.30m2(kotlarnica na čvrsto gorivo) Prizemlje: poslovni prostor 246m2 i komunikacije 26.99m2. Sprat:stambeni prostor 178.22m2 i komunikacije 16.43m2. Zgrada je pogodna za biznis (izdavanje sale), gornji nivo na ozakonjenju kao stan. Postoje 2 elektro brojila, gradska voda, kanalizacija. Udaljen od centra Leštana 800m. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Grocka - 240m2

10.0 | 240m2 | 6ari | 150.000 €
Kuća u blizini centra Grocke, spratnosti pr+1+pk, u osnovi oko 90m2, plac 585m2. Renovirana i potpuno useljiva. Plac ravan, ograđen i na njemu se nalazi pomoćni objekat, bazen, zidani roštilj i sušara za meso. Garaža u sklopu kuće, prizemlje je potpuno odvojeno i funkcioniše kao zaseban stan. Gradski vodovod, kanalizacija, struja, gas. Udaljena od stajališta autobusa oko 150m. Uknjižena. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Grocka - Leštane - kuća 131m2+36a

3.0 | 131.64m2 | 36ari | 147.000 €
Kuća se nalazi u Leštanima, na odličnoj lokaciji, 1km od centra naselja, blizina Smederevskog puta, autoputa, na putu koji spaja Leštane i Kaluđericu. Ipak, mirno okruženje, okruženo sa puno zelenila. Na 36ari placa, koji je sa blagim padom, skoro ravan, na kome je 100-tinjak voćki (kajsija, trešnja, jabuka, smokva, aronija itd) ograđeno celom površinom. Kuća 131,64m2 ( bruto površine) iz ozakonjenja objekta, novije gradnje. Od prostorija: dnevna soba sa kuhinjom, hol, kupatilo, 2 sobe, ostava. Priključena na gradski vodovod, bunar 11m i kanalizaciju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije