Irig - Vrdnik - 4.93a

Šifra nekretnine : 18690

Prodaja 35.000 € - Plac
4.93 ari Štampaj
Lokacija: Vrdnik 

Odličan plac za gradnju kuće na top lokaciji.
Evidentirana je kuća u katastru 52m2, u stvarnosti je nema, samo prazan plac.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Fruška Gora - 2ha

214.57ari | 550.000 €
Građevinsko zemljište u komadu. Iako je u samom naselju, mirno i izolovano. Put do parcele, idealno za vinski turizam. Moguća gradnja vinske kuće. Na parceli je vinograd u punom rodu, ko želi da mu to bude zanimanje, ima mnogo pogodnosti. Retka prilika!!! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Irig - Vrdnik - 4ha u komadu, retko u ponudi

400ari | 1.000.000 €
U neposrednoj blizini termalnog centra, građevinska parcela od 4ha u komadu. Pogodno za gradnju hotela, sportskih objekata, vinarija, restorana i hala. Odlično i kao investicija za parcelisanje i dalju prodaju. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije