Sopot - Mali Požarevac - 30ari

Šifra nekretnine : 18193

Prodaja 90.000 € - Plac
30.00 ari Štampaj
Lokacija: Mali Požarevac 

Na prodaju plac površine 30 ari u Malom Požarevcu, opština Sopot. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji na par minuta od auto-puta Beograd-Niš i 20 minuta od Beograda.
Blizina Kosmaja i Avale, Markovackog jezera, jezera Tresnja kao i 20 km udaljenosti od reke Dunav. Odlična saobraćajna povezanost sa sa gradovima Mladenovac, Smederevo, Grocka i ostalim većim gradovima Srbije.
Struja, gradska voda i gas uz plac.
Celom širinom izlazi na asfaltni put. Plac je ravan.
Dozvoljenja gradnja.
Odlična investicija.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Sopot - Mali Popović - 35.57a

35.57ari | 28.000 €
Plac, izuzetna lokacija, blizina elitnog naselja "Hrastov breg". Na izuzetnoj lokaciji, na prodaju plac površine 35ari. Nadomak Beograda, u potpuno prirodnom i mirnom ambijentu, na 1km od elitnog naselja "Hrastov breg", nalazi se vikend naselje "Mali drum", ušuškano između naselje Ralja, Trešnja, Mala Ivanča, nadomak jezera na Trešnji, Avale i Kosmaja. Blizina autoputa i Avalskog i Kragujevačkog puta, daje izuzetnu saobraćajnu povezanost, kako sa Beogradom tako i sa ostalim mestima u Srbiji. Zemljište je u ravni, poljoprivredno. Struja i gradski vodovod se nalaze na susednim parcelama. Prilaz placu je novim asfaltiranim putem. Centar naselja Mali Popović, škola, Dom kulture udaljeni su na 2km. Blizina elitnog naselja "Hrastov breg", Beograda, Avale i Kosmaja ovom rejonu daju na sve većoj popularnosti. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Ovom reonu daju na sve većoj popularnosti.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Sopot - Mali Popović - 29,50ari

29.5ari | 26.000 €
Odličan plac, izuzetna lokacija, blizina elitnog naselja Hrastov Breg na 30km od Beograda u Malom Popoviću i samo na 1km od elitnog naselja Hrastov Breg, na prodaju je plac površine 30ari po ceni 26000 evra. Zemljište se nalazi u građevinskoj zoni u vikend naselju Mali Drum, ušuškam između naselja Ralja, Trešnja, Mala Ivanča, nadomak jezera na Trešnji, Avale i Kosmaja. Blizina auto-puta i Avalskog i Kragujevačkog puta daje izuzetnu saobraćajnu povezanost kako sa Beogradom tako i sa drugim mestima u Srbiji. Zemljište je pod blagim nagibom, struja i gradski vodovod se nalaze na susednim parcelama što daje mogućnost lakšeg i bržeg priključenja. Prilaz placu je sa dve strane. Sa gornje je uređen seoski put, a sa donje novi, asfaltiran put. Centar naselja Mali Popović, škola, dom kulture udaljeni su na 2km. Usled blizine elitnog naselja Hrastov Breg i njegove dalje izgradnje u budućnosti, Beograda, Avale, Kosmaja, ovaj rejon postaje sve popularniji. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu! Ovom reonu daju na sve većoj popularnosti.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Sopot - Mala Ivanča - 18,47ari

18.47ari | 15.000 €
Plac u Maloj Ivanči, 18,5 ari, potes Kučerine. Primenjuje se minimalna agencijska provizija koja uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije