Smederevo - Senjak - 130m2 + 4,51ar

Šifra nekretnine : 18024

Prodaja 69.000 € - Kuća
130.00 m24.51 ari4.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Papazovac Telefonskih linija: 1 

Senjak, kod trafo stanice, dvospratna kuća na 4,5 ari, u izvornom stanju, na glavnom putu, dva mokra čvora.
1,2 km udaljeno od centra, blizina gradskog prevoza, prodavnice, škole.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Centar - 266m2+7,05 ari

10.0 | 266m2 | 7.05ari | 72.000 €
Iznad Hotela " Smederevo" mirna ulica, plac od 7ari i nezavršena kuća u dobrom stanju. 266m2 na tri nivoa, siva faza gradnje. Sva infrastuktura, lep pogled. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 187m2+39,79ari

4.0 | 187m2 | 39.79ari | 65.000 €
****a Izletničko naselje 8km od centra Smedereva 38km od Beograda, prodaju se kuća i plac od 40ari. 500m od Dunava na Smederevskoj obilaznici. Četvorosobna kuća i pomoćne prostorije. Garaža, parno grejanje u kući. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Smederevo - Petrijevo - 134m2+10,30ari

7.0 | 134m2 | 10.3ari | 65.000 €
Petrijevo, kod kružnog toka. Kuća u izvornom stanju, 134m2, na dva nivoa, dva mokra čvora, na 10,3 ara. Dnevni boravak sa kuhinjom i šest spavaćih soba. Mirna ulica, cena nije fiksna. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije