Šifra nekretnine : 18010

Prodaja 650.000 € -
1800.00 m2 Štampaj
Lokacija: Ugrinovci Telefonskih linija: 1 

Prodaje se objekat koji je u funkciji, kompletno opremljen, u procesu uknjižbe.
3 spoljna bazena, 2 unutrašnja, konferencijska sala za 50 osoba, prostorija za stoni tenis...wellnes sa saunom, đakuzi i slana soba u sklopu unutrašnjeg bazena, restoran sa kuhinjom od 400m2, kuhinja i restoran, parking, sopstevni vodovod...

Za detaljniji prikaz pogledajte video turu.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.
Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje:
istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.
Želimo Vam prijatnu kupovinu!


Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Kuhinja,
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

Slike ne mogu da prikažu sve ono što se obilaskom nekretnine može videti, pa Vas pozivamo da nas kontaktirate i vidite ovu nekretninu uživo

Video nekretnine

Slične nekretnine

Property Image
Ugostiteljski objekat-Prodaja

Smederevo - Jugovo - 250m2+21,70ari

250m2 | 480.000 €
Jugovo, na Glavnom putu, opremljen restoran i dva apartmana (jednosoban i trosoban). Prostor za odmor i bazen u dvorištu. Moguća zamena za nekretnine u centru Beograda. Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije
Property Image
Ugostiteljski objekat-Prodaja

Smederevo - Orešac - 470m2+16a

470m2 | 455.000 €
U mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetan razrađen restoran na samoj obali Dunava. Nalazi se na površini od 16ari, restoranski deo 470m2 sa natkrivenom terasom i mogućnošću prilaza čamcem. Iznad restorana je poslovno stambeni prostor 150m2. Na placu se nalazi još jedan poslovni objekat na dva nivoa 2x50m2 kao i pomoćni objekti. Sve je potpuno sređeno, u funkciji. Sređen prilaz, parking. Takođe postoji prostor za proširenje ugostiteljsko-turističkog poslovanja. Nekretnina pruža razne mogućnosti. Za svaku preporuku! Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, organizacija primopredaje i sve što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Želimo Vam prijatnu kupovinu!
Detaljnije